Jótékonysági Adventi Vásár

Jótékonysági Adventi Vásár

2023. december 9.

December 9-én, advent második szombatján, 14 órától a nagyváradi egyházmegye különböző vidékein élő közösségek népesítik majd be a székesegyház és a püspöki palota előtti teret, hogy az általuk készített kézműves termékeket jótékonysági célra kínálják fel, a Bonitas Speciális Oktatási Központ és az Élet Autizmussal Egyesület tevékenységének támogatására.

Mindamellett, hogy adományainkkal egy nemes célt támogatunk, az ajándékozás gesztusa válik hangsúlyossá, hisz megszokottságainkból kilépve az ünnep felé vezető úton embertársainkhoz is közelebb kerülhetünk. A közös készület és alkotás öröme az ünnepre hangolja a szívet és még inkább összekovácsolja a közösséget. A különböző anyag-, szín- vagy ízvilággal bíró és szépen csomagolt termékek többet jelentenek egyszerű ajándéktárgyaknál, hiszen bennük a kreatív szeretet apró gesztusai öltenek testet.

Szeretettel hívjuk és várjuk mindazokat, akik a karácsony felé vezető úton érzik a találkozások, a közösség, az együtt töltött idő felbecsülhetetlen értékét, és szeretnének kilépni a hétköznapok szürkeségéből.