Memoria Sfântului Ladislau în numismatică și medalistică. Monede, medalii comemorative, insigne din Colecția Kiss Gábor Iván

  1. TEZAURELE ISTORIEI NOASTRE. Medalie comemorativă cu relicvarul Sfântului Ladislau. Aur. Emitent: Éremművészeti Kiadó (Ungaria).
  1. MEDALII COMEMORATIVE CU IMAGINEA SFÂNTULUI LADISALU. Argint și bronz. Emisii ale unor instituții de profil numismatic.
  1. SFINȚII DINASTIEI ARPADIENE. Set de medalii comemorative. Bronz argintat. Emitent: Éremművészeti Intézet.
  1. MEDALII COMEMORATIVE CU IMAGINEA SFÂNTULUI LADISLAU emise de către organizații civile ale colecționarilor de numismatică.
  1. MEDALII COMEMORATIVE CU IMAGINEA SFÂNTULUI LADISLAU emise de diferite localități din Ungaria.
  1. MEDALIE COMEMORATIVĂ PENTRU ÎMPLINIRIEA A 900 DE ANI DE LA MOARTEA REGELUI SF. LADISLAU. Argint. Emitent: Arhidieceza Romano-Catolică de Kalocsa-Kecskemét (Ungaria).
  1. MONEDE REEMISE CU IMAGINEA SF. LADISLAU ȘI MONEDELE DE CIRCULAȚIE ALE UNGARIEI ÎN ANUL JUBILIAR SF. LADISLAU (2017)
  1. MEDALIE COMEMORATIVĂ PENTRU ÎMPLINIRIEA A 900 DE ANI DE LA MOARTEA REGELUI SF. LADISLAU. Modele mari din gips. Design: Gyula Bozó.
  1. MEDALIE COMEMORATIVĂ PENTRU SĂPTĂMÂNA SF. LADISLAU DIN ORADEA (3–10. mai 1942). Bronz. Design: Viktor Musti.
  1. MEDALII COMEMORATIVE CU IMAGINEA SFÂNTULUI LADISLAU emise de instituții ecleziastice din Ungaria.

11-12. SET DE MEDALII COMEMORATIVE PENTRU ÎMPLINIRIEA A 900 DE ANI DE LA MOARTEA REGELUI SF. LADISLAU. Argint, bronz, bronz aurit. Emitent: Episcopia Romano-Catolică de Oradea.

13-15. MEDALII COMEMORATIVE PENTRU ÎMPLINIRIEA A 900 DE ANI DE LA MOARTEA REGELUI SF. LADISLAU. Emitent: Episcopia Romano-Catolică de Oradea.