Memoria Sfântului Ladislau în numismatică și medalistică. Monede, medalii comemorative, insigne din Colecția Kiss Gábor Iván

1. SET DE MEDALII COMEMORATIVE PENTRU ÎMPLINIREA A 900 DE ANI DE LA MOARTEA SFÂNTULUI LADISLAU. Argint, bronz, bronz argintat. Emitent: Episcopia Romano-Catolică Oradea.

 

 1. MEDALIE COMEMORATIVĂ CU IMAGINEA RELICVARULUI SFÂNTULUI LADISLAU. Bronz. Design: Boldogfai Farkas Sándor.

 

 1. MEDALIE COMEMORATIVĂ CU IMAGINEA RELICVARULUI SFÂNTULUI LADISLAU. Bronz. Emitent: Győri Fotóklub (Clubul de Fotografie din Győr). Design: Renner Kálmán.

 

4-5. MEDALII COMEMORATIVE CU IMAGINEA SFÂNTULUI LADISALU. Bronz. Design: Várhelyi György.

 

 1. MEDALIE COMEMORATIVĂ PENTRU ÎMPLINIREA A 60 DE ANI DE LA ÎNFIINȚAREA CORULUI SFÂNTUL LADISLAU DIN KŐBÁNYA (UNGARIA). Bronz.

 

 1. MEDALIE ARTISTICĂ PENTRU ÎMPLINIREA A 900 DE ANI DE LA URCAREA PE TRON AL SFÂNTULUI LADISLAU. Bronz. Design: Csontos László.

 

 1. MEDALIE ARTISTICĂ CU IMAGINEA SFÂNTULUI LADISLAU. Bronz.

 

 1. MEDALIE ARTISTICĂ PENTRU ÎMPLINIREA A 900 DE ANI DE LA MOARTEA SFÂNTULUI LADISLAU. Bronz. Emitent: Episcopia Romano-Catolică Oradea.

 

 1. MEDALIE ARTISTICĂ CU IMAGINEA SFÂNTULUI LADISLAU. Bronz.

 

11-12. SET DE MEDALII COMEMORATIVE PENTRU ANUL JUBILIAR SFÂNTUL LADISLAU (2017). Emitent: Episcopia Romano-Catolică Oradea.

 

 1. COPII LA SCARĂ REALĂ A MONEDELOR MEDIEVALE DE AUR EMISE CU IMAGINEA SFÂNTULUI LADISLAU. Argint aurit.

 

 1. INSIGNA CU REPREZENTAREA SFÂNTULUI LADISLAU. Bronz aurit. Emitent: Episcopia Romano-Catolică Oradea.

 

 1. MEDALIE ARTISTICĂ CU IMAGINEA SFÂNTULUI LADISLAU. Bronz. Emitent: Cleveland Hungarian Heritage Society.

 

 1. MEDALIE ARTISTICĂ PENTRU ÎMPLINIREA A 800 DE ANI DE LA CANONIZAREA SFÂNTULUI LADISLAU. Emitent: Episcopia Romano-Catolică Oradea. Design: Szervátiusz Tibor.

 

 1. MEDALIE ARTISTICĂ APLICATĂ PE TABLĂ DE LEMN CU IMAGINEA RELICVARULUI DIN GYŐR AL SFÂNTULUI LADISLAU. Bronz.

 

 1. MEDALIE ARTISTICĂ CU IMAGINEA SFÂNTULUI LADISLAU. Bronz. Emitent: Budapesti Művészbarátok Egyesülete (Asociația Prietenilor Artei din Budapesta). Design: Várady Sándor.

 

 1. SET DE MEDALII COMEMORATIVE CU IMAGINILE REGILOR SFINȚI AI UNGARIEI. Argint. Emitent: Éremművészeti Intézet (Institutul de Artă Numismatică).

 

20-21. MEDALII CU IMAGINEA UNOR MONEDE MEDIEVALE CU REPREZENTĂRI ALE SFÂNTULUI LADISLAU. Argint, argint aurit.